Glasservice.

Reparatie van uw autoruit

Een ster in uw voorruit? Dat is natuurlijk erg vervelend, vooral als deze zich ook nog precies in uw gezichtsveld bevindt.

Gelukkig kunnen wij u naast het herstel van autoschade ook van dienst zijn bij het herstellen van glasschade aan uw auto. Veel autoruiten kunnen nog hersteld worden in plaats van vervangen. Denk hierbij aan autoruiten met sterretjes en en kleine beschadigingen welke veelal worden veroorzaakt door opspattende steentjes. Kom tijdig in actie bij glasschade aan uw auto; een beschadiging of sterretje in uw ruit betekend een verzwakking in uw ruit, na reparatie krijgt de ruit zijn oorspronkelijke sterkte weer terug en wordt doorscheuren van de beschadiging voorkomen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vervangen van uw autoruit

Indien de ruit niet meer te herstellen is, dan dient deze te worden vervangen. Autoschade Feenstra is ook dan uw juiste partner, wij zorgen dat uw ruit vakkundig en snel wordt vervangen en kunnen dit indien gewenst voor u uitvoeren in avonduren of op zaterdag.

Niet voor de kosten van autoruit schade verzekerd?

Indien u niet verzekerd bent voor autoglasschade heeft u wellicht baat bij een goedkopere oplossing. In veel gevallen kunnen wij u een gebruikte of goedkope ruit leveren en monteren, neem gerust contact met ons op voor onze aantrekkelijke tarieven.