Over ons bedrijf.

Over Autoschadebedrijf Feenstra Joure

Autoschade Feenstra is al meer dan 25 jaar de schadeherstelspecialist in de provincie Friesland. Het bedrijf is opgericht in 1987 en was destijds gevestigd aan de Fabrykswei te Joure. Door de jaren heen hebben we een uitstekende reputatie met talloze tevreden klanten opgebouwd. Sinds 1999 hebben wij onze bedrijfsvoering gevestigd op de Handelswei 7 te Joure.

Autoschade Feenstra streeft naar kwaliteit; dit wordt mogelijk gemaakt door zeer vakkundig werk, een efficiënte werkwijze, het gebruik van de juiste materialen en producten, vakbekwaam personeel met kennis en ervaring en het doorvoeren van de meest recente innovaties binnen de autoschadebranche.

Vanzelfsprekend staat ook de klantbeleving sinds jaar en dag hoog in het vaandel, of het nu gaat om schade aan uw auto, bedrijfswagen, camper of caravan; Autoschade Feenstra helpt u weer snel en veilig op weg! Om u van de beste mogelijke klantbeleving te voorzien nemen wij de gehele schade-afhandeling met de verzekeringsmaatschappij uit handen.  Meer over onze services leest u hier.

Autoschade Feenstra is een FOCWA gecertificeerd bedrijf. U ontvangt na herstel een Focwa garantiebewijs. Dit certificaat neemt de eventueel geldende fabrieksgarantie over. Voor meer details over de garantiebepalingen kunt u een kijkje nemen op de website van de FOCWA.

Naast de hoge kwaliteit en klantbeleving vinden wij het ook belangrijk dat het milieu zo veel mogelijk bespaard wordt tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden. Wij hebben daarom alle mogelijke maatregelen genomen om het milieu zoveel mogelijk te ontzien, door de stichting Duurzaam Repareren zijn wij gecertificeerd als een duurzaam schadeherstelbedrijf.

Wij zijn aangesloten schadehersteller van Achmea (Centraal Beheer, FBTO, Avéro, Interpolis), Univé, Aegon, Noordhollandsche van 1816. Maar ook wanneer uw verzekeringsmaatschappij hier niet tussen staat kunt u in de meeste gevallen bij ons terecht voor herstel. Wij nemen voor het herstel contact op met uw verzekering betreffende de voorwaarden.

Wij zijn Toyota erkend schadeherstelbedrijf in samenwerking met Autobedrijf Strikwerda BV. Voor herstel aan uw toyota kunt u ook contact opnemen met de Toyota dealer Strikwerda. Zij zorgen dan voor de intake en er staat op de dag van de afspraak een leenauto voor u klaar om te gebruiken tijdens herstel aan uw auto. Autobedrijf Strikwerda BV is een goed en service gericht bedrijf.  http://www.strikwerda.nl/

 

Maak de keuze voor kwaliteit en zekerheid, kies voor Autoschade Feenstra!