Schade melden.

Schade melden bij Autoschade Feenstra

U heeft autoschade, dat is vervelend en komt nooit gelegen. U vraagt zich wellicht af wat u nu moet doen, wat u dient te regelen, bij wie u moet zijn en wat u met de schadeauto moet doen? Wij helpen u graag!

Allereerst dient u er te allen tijde voor te zorgen dat het Europees schadeformulier ingevuld wordt, u kunt formulier hier vinden, tevens wordt hier uitgelegd hoe het formulier ingevuld dient te worden.. Na het invullen verzoekt u de tegenpartij dit zo snel mogelijk op te sturen naar zijn eigen verzekeringsmaatschappij. Maak ook foto’s van het ongeval en noteer gegevens van de tegenpartij en getuigen. Wij adviseren altijd de politie in te schakelen. Aangezien alle motorvoertuigen wettelijk verplicht zijn om een WA-verzekering te hebben, kunt u deze verzekeraar rechtstreeks aansprakelijk stellen voor uw gelede schade. Meld de schade zo spoedig mogelijk aan uw tussenpersoon, verzekeraar of leasemaatschappij. U kunt vervolgens de tegenpartij aansprakelijk stellen via uw tussenpersoon van uw verzekeringsmaatschappij of via uw rechtsbijstandverzekeraar.

Meld de schade vervolgens bij ons, u kunt de schade melden door ons te bellen op 0513-417373. Indien u ’s avonds of ’s nachts een aanrijding hebt gehad is dit telefoonnummer in noodgevallen ook dan bereikbaar. U kunt de schade ook melden door langs te komen bij ons bedrijf aan de Handelswei 7, Joure. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00. U kunt zich melden bij de receptie en terwijl u van een kopje koffie geniet, informeren wij u over de gehele procedure.

Waarom Autoschade Feenstra?

Uw auto is in de beste handen bij ons, als FOCWA Eurogarantbedrijf met meer dan dertig jaar ervaring in de branche zijn wij als geen ander in staat om uw schade snel en vakkundig te herstellen. Een greep uit onze sterke punten;

  •  Wij staan garant voor veilig en vakkundig schadeherstel;
  • Wij geven vier jaar schriftelijke garantie op alle aspecten van de herstelde schade;
  • U kunt gebruik maken vervangend vervoer
  • Wij zijn een gecertificeerd duurzaam bedrijf;
  • Wij bieden veel gemak rondom de schade; we helpen met het invullen van de formulieren en onderhouden het contact met de verzekering.

Meer over onze services leest u hier.